5 augusti 2017

Variationen och samarbetet lyfter Confido

Åsa Bergljung är auktoriserad redovisningskonsult och har arbetat på Confido i ungefär ett halvår. Hon trivs mycket bra med sina arbetsuppgifter och har en nära kontakt med sina kunder.

Varför valde du att börja jobba på Confido?
Jag och min familj flyttade till Växjö för tre år sedan. Till en början pendlade jag till mitt tidigare jobb i Vetlanda men efter ett tag kände jag att jag vill börja arbeta i Växjö. Jag letade runt lite och fastnade för Confido. Det hade ett bra rykte, var duktiga och också väldigt trevliga.

Hur skiljer sig Confido från tidigare arbetsplatser?
Här får man en tydligare helhet och man är mer involverad i kunderna. Som anställd på Confido har man många olika arbetsuppgifter och jobbar tätt tillsammans med de andra i gruppen.

Vad innebär din tjänst som auktoriserad redovisningskonsult?
Auktoriserad redovisningskonsult innebär att man är redovisningskonsult med ett visst antal års erfarenhet. Jag sköter löpande redovisning, bokslut och deklarationer för framförallt mindre aktiebolag och enskilda firmor. Jag arbetar med många blandade kunder och verksamheter i olika branscher.

Confido har växt mycket under det senaste åren. Varför tror du denna framgång beror på?
Rolf jobbar mycket marknadsföring och han är väldigt mycket ute och ser till att vi syns på rätt ställen. Det är viktigt att vi visar vad vi kan och vad vi gör, så vårt koncept fastnar hos människor. Confido består av många bra och kompetenta medarbetare som arbetar tätt tillsammans.

Hur har yrket förändrats sedan du startade för över tjugo år sedan?
Det är mer digitaliserat idag än förut. Kunderna idag är vana att få information direkt och det gäller även redovisning. De gäller att man har de system och digitala möjligheter som kunderna kräver. Nuförtiden är det mer än bara siffror som är viktigt för kunderna, de vänder sig ofta till oss för olika typer av rådgivning.

Vad skulle du säga till någon som fundera på att börja jobba på Confido?
På Confido har man väldigt varierande arbetsuppgifter. Beroende på vad du har för kunskap och intressen kan du plocka ihop de arbetsuppgifter som passar dig bäst. Det finns många möjligheter på Confido och vi är väldigt trevligt gäng som jobbar här.


Se alla nyheter