Digitalisering och automation är områden som är på allas att-göra-lista, men det är ett okänt område och oklart vad det innebär. Vi har erfarenhet av att digitalisera och automatisera såväl små som stora företag. Du kan lugnt luta dig tillbaka, så gör vi det med ditt företag också.  Om du har gamla system, så kan vi konvertera över din redovisning till ett modernt molnbaserat system, som t ex Fortnox och Visma. Här är några exempel på vad du kan göra:

  • Leverantörsfakturor med eller utan attest, vilket gör att du slipper papper. Du kan hitta gamla fakturor enkelt, sparar tid, snabbar upp hanteringen av attester och får kontroll på inköpen.
  • Kundfakturor, som kan skickas som e-fakturor eller som en PDF-faktura, vilket gör att du får iväg dina fakturor snabbare och därmed får betalt snabbare. Helt enkelt ett bättre kassaflöde.
  • Påminnelse och inkasso kan kopplas på med digital fakturor, som gör att dina kunder betalar i tid och du slipper att agera bank åt dina kunder.
  • Kvittohanteringen kan du förenkla och effektivisera genom att foto dina kvitton med en kvitto-app. Digitala kvitton ska sparas som papperskopia i 3 år.
  • Lönehanteringen kan också digitaliseras med rapportering, godkännande, attest och utbetalningar.  Allt för ett snabbare flöde som sparar tid.

Har du också ont om tid? Vill du ha bättre koll? Ordning och reda? Kontakta oss!