På Confido Redovisning kan vi hjälpa till med allt från löpande bokföring och årsavslut till ekonomisk rådgivning och löneadministration. Vi finns här för dig och är noga med att lyssna på dina behov, för att tillsammans kunna välja de tjänster som passar just dig. Vårt mål är att vara mer än bara en redovisningsbyrå, vi vill också kunna fungera som din personliga rådgivare, vara ett bollplank och stöd. Allt för att du ska känna dig trygg och säker i ditt företagande.

Ekonomi

Söker du en hel ekonomiavdelning? Eller vill du bara ha hjälp med bokföringen? Oavsett vad du behöver, kan vi hjälpa till att hitta en lösning som passar din situation. Det viktigaste för oss är du känner dig trygg i vårt samarbete.

Lön

Vill du ha hjälp att administrera lönerna? Vi kan bli din externa löneavdelning, och ta hand om allt som har med löneadministration att göra. Vi har erfarenhet av att jobba i flera olika lönesystem från bl a Visma, Kontek och Fortnox lön.

Rådgivning

Vill du expandera eller kanske starta en helt ny verksamhet? Vi finns här för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi har lång erfarenhet inom en mängd olika branscher och har själva drivit företag. Vi bistår gärna med råd i specifika skattefrågor eller hjälper dig vid en eventuell företagsförsäljning.
×

Ekonomi

 • Vi har kompetensen att ta hand om din bokföring, kund- och leverantörsreskontror, kundfakturering, bokslut, årsredovisning och deklaration. Vi tar ansvar för din rapportering av moms och andra skatter till myndigheterna.
 • Beroende på dina önskemål kan vi arbeta med våra egna interna program, Vismas eller Fortnox webblösningar eller de program eller tjänster som ditt företag redan har valt. Vi kan utföra arbetet på vårt kontor (outsourcing) eller ditt kontor (insourcing).
 • Du får hjälp och råd med allt från bolagsbildning till avveckling.
 • Du kan tryggt lämna kontakterna med revisorn, om din verksamhet kräver det, till oss och även upphandling av revisorstjänster.
 • Vi kan till och med erbjuda dig en ekonomichef att hyra, om du inte har behov av en anställd ekonomichef.
 • Om du har önskemål om att göra mycket själv kan vi erbjuda en supportfunktion, som du kan ställa frågor till och få hjälp med utredningar när det blir komplicerat. Vi ser till att du kommer igång på rätt sätt med programmen och tjänsterna.
 • Vill du ha en genomgång av resultat- och balansräkningen kan vi även erbjuda detta. Det är viktigt att förstå var siffrorna kommer ifrån, vad de består av och hur de ska tolkas. Du kanske ska presentera dina siffror för banken, gamla och nya ägare eller styrelsen. Då kan det vara bra att få en genomgång.
×

Lön

 • Det krävs mycket mer än att bara betala ut lön. Löneadministration kräver både kompetens och erfarenhet för att det ska bli rätt. De flesta företag är för små för att kunna räkna hem en löneadministratör och förse vederbörande med arbete och utbildning, så att de klarar sitt arbete långsiktig. Det är mycket mer effektivt att köpa in tjänsten för löneadministration, vilket garanterar att det blir rätt och riktigt.
 • Rätt lön i rätt tid är mycket viktigt för att få medarbetarnas förtroende och ha nöjda medarbetare.
 • Vi erbjuder löneadministration, statistikhantering och rapportering till myndigheter och organisationer. Vi kan också vara en stödfunktion för frågor från företaget om löner, lagar och förordningar samt andra personalfrågor.
 • Vi använder Visma Lön i vår egen verksamhet och har kompetens på Visma Agda lön, Kontek lön samt Fortnox Lön. Vissa uppdrag vi har är insourcinguppdrag, vilket innebär att vi då sitter ute hos uppdragsgivaren och använder deras program.
 • Om du leder ett lite större företag som har behov av en personalchef på plats kan vi erbjuda detta också. Vi kan också vara ett stöd till befintligt personalansvarig.
 • En av de absolut viktigaste uppgifterna ett företag har är att rekrytera rätt medarbetare. En felrekrytering kostar väldigt mycket och är väldigt besvärlig. Vi har kompetens för att genomföra rekryteringar med egna eller externa resurser.
×

Rådgivning

 • Du kan känna dig trygg att vända dig till oss för att få hjälp med frågor kring skatter och redovisning. I de fall där frågorna kräver djupare kunskap har vi samarbetspartners som vi kan ta hjälp av.
 • Ska du starta eget kan vi hjälpa dig att välja rätt företagsform, registrera bolag, registrera på Bolagsverket och Skatteverket. Även om www.verksamt.se, www.nyföretagarcentrum,se och www.almi.se underlättar, så är det skönt att kunna luta sig mot oss som experter. Vi ser till ditt bästa.
 • Driver du redan företag har du kanske märkt att det är ensamt och att du har få att fråga. Vi finns där som ett bollplank när frågorna dyker upp eller när du vill diskutera saker som rör företaget, idéer eller annat spännande. Det är ibland skönt att kunna lätta på trycket och få input på frågor som du går och funderar på och göra det med någon du litar på. För oss är sekretess och kundernas förtroende något som vi sätter i första rummet.
 • Är du osäker på var du tjänar pengar och var du förlorar pengar eller vilka produkter/kunder som är de lönsammaste, så kan vi hjälpa till med analyser.
 • Vi kan också ge råd kring försäljning och förvärv av bolag och fastigheter. Dels som bollplank, men vi kan även hjälpa till med avtal och hitta rätt juridisk kompetens.
 • Vi hjälper gärna till med upphandlingar, t ex av revisorstjänster.

Kontakta oss

Jag godkänner att Confido Redovisning behandlar mina personuppgifter. Läs mer