Confido Redovisning är en auktoriserad redovisningsbyrå i Växjö som erbjuder moderna redovisningstjänster och affärsrådgivning. En trygg och kunnig partner för växande företag i regionen. Sedan starten, i slutet på 1960-talet, har vi arbetat framgångsrikt med små och medelstora företag, framför allt inom Kronobergs län. Confido är ett latinskt ord som passande nog betyder ”jag har förtroende”.

I dag är vi en etablerad byrå med höga ambitioner, nöjda kunder och duktiga medarbetare. Ny teknik, digitalisering och automation ställer krav på att vi ständigt utvecklas och anpassar vårt erbjudande. Vi vill fortsätta växa och hjälpa våra kunder att bli lönsammare och mer framgångsrika. Nöjda kunder är våra bästa ambassadörer!

Läs mer om vår vd Rolf Dahlbergs tankar och erfarenheter

Jobba hos oss

Framtidens digitala och automatiserade tjänster ställer krav på att vi ständigt utvecklas, för att säkerställa att både vi och våra kunder jobbar effektivt och smart. Genom att vara engagerade och motiverade i vårt arbete får kunden ut mer av samarbetet med oss. Vi kan tillföra det där lilla extra i form av kunskap och kompetens eller bara vara ett bollplank när det behövs. Vårt kontor präglas av en öppen och positiv attityd – det ska vara roligt att gå till jobbet. Välkommen i gänget!

Erfaren redovisningskonsult

Vi söker en social och driven person som vill bidra till att våra kunder känner sig trygga i rollen att driva företag. Du är idag en erfaren redovisningskonsult och arbetar självständigt med rådgivning, kvalificerad redovisning, bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer.

Vi vill ge våra kunder den bästa kundupplevelsen, och därför behöver du vara serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du är van att jobba självständigt och med stort engagemang för kunder och kollegor. Du blir en del i vårt team och samarbetar gärna för att utveckla vår verksamhet.

Våra kunder är i huvudsak små och medelstora ägarledda företag, vilket är både spännande och utmanande eftersom du blir involverad i kundernas hela verksamhet genom konsultationer och rådgivning. Du har en möjlighet att vara en del av dina kunders framgång.

Kompetenser och erfarenheter:

  • Företagsekonomisk utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult
  • Auktoriserad redovisningskonsult är en merit
  • Goda kunskaper inom skatt för mindre aktiebolag
  • Förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Om oss

Confido Redovisning AB är en FAR-ansluten redovisningsbyrå, som arbetar i enlighet med REKO. Vi är idag 11 medarbetare och arbetar främst i Vismas programserie och Fortnox.

Du får möjlighet att vara med att bygga framtidens redovisningsbyrå och arbeta på en inspirerande arbetsplats. Vår ambition är att erbjuda våra kunder tjänster som gör dem mer framgångsrika och lönsammare än deras branschkollegor. Vi tror på moderna verktyg, smarta rutiner, digitalisering och automation. Framförallt är det våra duktiga medarbetare, som målmedvetet och engagerat tar hand om våra kunder, som gör det möjligt. Vi investerar mycket i att utbilda våra medarbetare för att de ska utvecklas och vara vara redo för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Redovisningsbranschen förändras och vi tänker finnas kvar i framtiden!

Vi finns på Deltavägen 7 i Växjö i moderna kontorslokaler.

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt. Senaste ansökningsdag är 2017-12-22. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Dahlberg, VD, på telefon 0705-200130.

Skicka din ansökan och CV till rolf.dahlberg@confidoab.se

Så är det att jobba på Confido – Carina berättar!

Så är det att jobba på Confido – Åsa berättar!