Confido Redovisning är en auktoriserad redovisningsbyrå i Växjö som erbjuder moderna redovisningstjänster och affärsrådgivning. En trygg och kunnig partner för växande företag i regionen. Sedan starten, i slutet på 1960-talet, har vi arbetat framgångsrikt med små och medelstora företag, framför allt inom Kronobergs län. Confido är ett latinskt ord som passande nog betyder ”jag har förtroende”.

I dag är vi en etablerad byrå med höga ambitioner, nöjda kunder och duktiga medarbetare. Ny teknik, digitalisering och automation ställer krav på att vi ständigt utvecklas och anpassar vårt erbjudande. Vi vill fortsätta växa och hjälpa våra kunder att bli lönsammare och mer framgångsrika. Nöjda kunder är våra bästa ambassadörer!

Läs mer om vår vd Rolf Dahlbergs tankar och erfarenheter

Framtidens digitala och automatiserade tjänster ställer krav på att vi ständigt utvecklas, för att säkerställa att både vi och våra kunder jobbar effektivt och smart. Genom att vara engagerade och motiverade i vårt arbete får kunden ut mer av samarbetet med oss. Vi kan tillföra det där lilla extra i form av kunskap och kompetens eller bara vara ett bollplank när det behövs. Vårt kontor präglas av en öppen och positiv attityd – det ska vara roligt att gå till jobbet.