Vi söker sociala och drivna personer som vill bidra till att våra kunder känner sig trygga i rollen att driva företag. Du arbetar idag som redovisningskonsult eller revisor med redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt rådgivning..

Vi vill ge våra kunder den bästa kundupplevelsen och därför behöver du vara serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du är van att jobba självständigt och med stort engagemang för kunder och kollegor. Du blir en del i vårt team och samarbetar gärna för att utveckla vår verksamhet.

Våra kunder är i huvudsak små och medelstora ägarledda företag, vilket är både spännande och utmanande eftersom du blir involverad i kundernas hela verksamhet. Du har en möjlighet att vara en del av dina kunders framgång.

Kompetenser och erfarenheter:

  • Företagsekonomisk utbildning, gärna civilekonom med inriktning redovisning
  • Erfarenhet av arbete som redovisningskonsult
  • Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Om oss

Confido Redovisning AB är en FAR-ansluten redovisningsbyrå, som arbetar i enlighet med REKO. Vi är idag 13 medarbetare och arbetar främst i Vismas programserie, Fortnox och Office365.

Du får möjlighet att vara med att bygga framtidens redovisningsbyrå och arbeta på en inspirerande arbetsplats. Vår ambition är att erbjuda våra kunder tjänster som gör dem mer framgångsrika och lönsammare än deras branschkollegor. Vi tror på moderna verktyg, smarta rutiner, digitalisering och automation. Framförallt är det våra duktiga medarbetare, som målmedvetet och engagerat tar hand om våra kunder, som gör det möjligt. Vi investerar mycket i att utbilda våra medarbetare för att de ska utvecklas, må bra och vara vara redo för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Redovisningsbranschen är under förändring och vi tänker finnas kvar i framtiden, så du måste gilla förändringar och utmaningar.

Vi finns på Deltavägen 7 i Växjö i moderna kontorslokaler med bra arbetsmiljö.

För frågor kring rollen kontakta Rolf Dahlberg, VD, på telefon 0705 -200 130 eller Åsa Lennartsson, kontorschef, på telefon 0705-88 57 43.

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Skicka din ansökan och CV till rolf.dahlberg@confidoab.se

Så är det att jobba på Confido – Carina berättar!