Vi söker en social och driven person som vill bidra till att våra kunder känner sig trygga i rollen att driva företag. Du är idag en erfaren redovisningskonsult och arbetar självständigt med rådgivning, kvalificerad redovisning, bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer.

Vi vill ge våra kunder den bästa kundupplevelsen, och därför behöver du vara serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du är van att jobba självständigt och med stort engagemang för kunder och kollegor. Du blir en del i vårt team och samarbetar gärna för att utveckla vår verksamhet.

Våra kunder är i huvudsak små och medelstora ägarledda företag, vilket är både spännande och utmanande eftersom du blir involverad i kundernas hela verksamhet genom konsultationer och rådgivning. Du har en möjlighet att vara en del av dina kunders framgång.

Kompetenser och erfarenheter:

  • Företagsekonomisk utbildning, gärna civilekonom med inriktning redovisning
  • Erfarenhet av arbete som redovisningskonsult
  • Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Om oss

Confido Redovisning AB är en FAR-ansluten redovisningsbyrå, som arbetar i enlighet med REKO. Vi är idag 11 medarbetare och arbetar främst i Vismas programserie och Fortnox.

Du får möjlighet att vara med att bygga framtidens redovisningsbyrå och arbeta på en inspirerande arbetsplats. Vår ambition är att erbjuda våra kunder tjänster som gör dem mer framgångsrika och lönsammare än deras branschkollegor. Vi tror på moderna verktyg, smarta rutiner, digitalisering och automation. Framförallt är det våra duktiga medarbetare, som målmedvetet och engagerat tar hand om våra kunder, som gör det möjligt. Vi investerar mycket i att utbilda våra medarbetare för att de ska utvecklas och vara vara redo för att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Redovisningsbranschen förändras och vi tänker finnas kvar i framtiden!

Vi finns på Deltavägen 7 i Växjö i moderna kontorslokaler.

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Dahlberg, VD, på telefon 0705-200130.

Skicka din ansökan och CV till rolf.dahlberg@confidoab.se

Så är det att jobba på Confido – Carina berättar!

Så är det att jobba på Confido – Åsa berättar!