22 februari 2019

Affärsnätverket BNI – Team Linné

Jag är med i affärsnätverket BNI och mitt team är Team Linné. Varje fredag träffas vi i ICON-huset för att äta frukost,  mingla, skapa affärer och träffa trevliga människor. Det är i mötet mellan människor som affärsmöjligheter uppstår och affärer skapas, trots allt snack om digitalt, därför gillar jag att äta frukost med mitt team och alla trevliga gäster vi bjuder in.

Idag var Annika Ekdahl  med från Human Solutions AB och hon presenterade vad de kan erbjuda och hjälpa företagen med, dvs HR-tjänster och personalchef att hyra. Eftersom våra medarbetare är det viktigaste vi har, de tar hand om våra kunder, så är det alltid lönsamt att investera i dem.

Om du har lust att hänga med som gäst, så kontakta mig!

Trevlig helg!
Rolf


Se alla nyheter